fbpx
Skip to main content

Hvem er jeg?

Jeg hedder Louise Haibrock, er gift og er mor til tre børn i skolealderen. Jeg bor i Nordsjælland og har min praksis i hjertet af Hillerød. Jeg er uddannet psykoterapeut MPF (medlem af Dansk Psykoterapeutforening) fra Kempler Instituttet. Uddannelsen på instituttet er 4årig, og har rødder i både den oplevelsesorienterede terapi og den eksistentielle psykoterapi, med en overbygning i familieterapi. Egenterapi og supervision er en del af uddannelsen.

Derudover er jeg også uddannet pædagog med mere end 10 års erfaring i at arbejde med børn, voksne og familierelationer.

Mit menneskesyn

Jeg tror på mennesket som noget unikt, og som havende en grundlæggende trang i sig til at udvikle sig. Jeg stræber efter at forstå og møde mennesker med respekt. Jeg møder mennesker, der hvor de er, og med de oplevelser, de har af sig selv og deres tilværelse. Vi er alle er et produkt af vores historie, men den behøver ikke at definere os. Vi har mulighed for at lære at tage ansvar for vores egne handlinger, valg og fravalg. Vi kan skabe det liv, vi ønsker for os selv, for vores parforhold og for vores familie.

Min rolle som terapeut

Min rolle som terapeut er at hjælpe dig med at få klarhed over, hvori din udfordring består. Vi finder ud af, hvordan du kan håndtere den, og taler om, hvorfor du måske bliver ved med at løbe ind i den. Gennem samtaler, stilheden, små øvelser og opgaver, hjælper jeg dig med at blive opmærksom på dine mønstre, og hvad de kommer af. Du lærer, at fortiden ikke behøver at definere, hvem du er, og hvordan du i stedet opnår frihed og uafhængighed i dit liv.  Det man også kalder psykisk sundhed.

Du kan læse mere om individuel terapiparterapi eller familieterapi, og se hvad der passer bedst til din nuværende situation.

Hvem er jeg?